duminică, 10 aprilie 2011

Ce parere aveti ?

Va rugam sa va spuneti parerea despre constructia podului suprateran denivelat BASARAB.

Un comentariu:

  1. Sunt unul dintre nefericitii locuitori ai bd Titulescu (in intersectia cu Comana, unde se creeaza un efect de tunel cu ecou pt zgomot)cat si unul dintre preaplatitorii de TAXE (de drumuri, de poduri, pt masina, pe venit, pt sanatate etc etc).
    Si sunt unul dintre oamenii acestei Romanii care are DREPTURI: la LINISTE, la informare, la servicii de sanatate etc etc.
    Stimati conducatori (a se citi orice: presedinte, primar, politie)avem dreptul la LINISTE, l-am cumparat platind la zi toate acele taxe si sunt sigura ca il avem gratis pentru ca asa spune CONSTITUTIA.

    As dori sa dormiti voi noaptea pe Titulescu cand trec 20 motociclete pe ora, care tureaza la maxim pana pornesc alarmele la masinile parcate.
    As dori sa stati voi aici in timpul zilei si sa deschideti geamul de la etajul 9 pentru o gura de aer curat si sa va intre gaze de esapament.
    As dori sa veniti voi acasa si sa fiti frustrati la maxim ca nu gasiti loc de parcare, iar daca lasati masina unde gasiti loc, sa riscati s-o gasiti zgariata sau cu luneta sparta a doua zi.
    As dori sa primim drepturile pe care le avem ca cetateni ai acestei tari.
    De fapt nu doresc, VREAU si CER acest lucru.

    Ce trebuie sa fac pentru asta?

    RăspundețiȘtergere